Info

Home / Info

INSAN MUSAFIR GROUP INTRO

Pengenalan

Insan musafir yang diasaskan oleh tn haji wan zaki menaungi program2 kebajikan untuk setiap ahli yang menyertai ddk. Dengan serampang dua mata ini, insan musafir akan mendidik dan mengajak semua ahli yang menyertai ddk utk sama2 berbakti kpd insan lain yg memerlukan bantuan.

Insan musafir juga akan sentiasa memberi bimbingan dan ilmu teknologi kripto dan juga ilmu blockchain dlm menjana ekonomi kewangan yang selesa dan terjamin lebih baik.

Kekuatan DDK yg diperkenalkan oleh Dato Arai, fenomena mata wang kripto yg bersaing di persada mata wang kripto dunia, akan melonjakkan ekonomi ahli2 insan musafir sendiri.

Justeru itu, dengan bangganya insan musafir dpt melahirkan seorang perwakilan atau trusted delegate iaitu tn haji wan zaki sendiri. Semua ahli insan musafir yang menjalankan tanggungjawab sebagai stake holder WAJIB mengundi atau vote trusted delegate kita iaitu TD HAJI WAN ZAKI.

Emas Digital

DinarDirham adalah revolusi WALLET berpusat & platform PERDAGANGAN EMAS. Dengan DinarDirham, sesiapa sahaja boleh menyimpan dan dimiliki secara peribadi dan Aset Emas dalam bentuk mata wang digital (cryptocurrency) selamat pada “Ethereum & Bitcoin Blockchain”.

Matawang Krypto

Arus teknologi Blockchain akan lebih besar dari arus Internet. Sudah dikaji dan sudah dibuktikan. Aset yang paling berharga sekarang adalah matawang kripto. Fintech adalah inovasi untuk memudahkan sesuatu program/bisnes itu mengendalikan kewangannya tanpa bergantung sangat kepada Bank. Matawang kripto tidak pernah bergantung kepada khidmat bank sehingga Bill Gates pernah berkata “Banking Is Essential But Banks Are Not”. Cara perbankan itu perlu tetapi Bank sudah tidak perlu.

ETPS

Estimated Time Pool sharing (ETPS) adalah produk matawang digital yang dipanggil DinarCoin(DNC). Program ETPS diuruskan dan dimiliki oleh Golden Serenity Limited dan didaftarkan di bawah Seychelles Jurisdiction. ETPS direka untuk peniaga-peniaga yang serius dan pemegang aset digital dengan mudah ditunai dan keperluan nilai perlindungan. Objektif utama program ini adalah untuk meggalakkan Dinarcoins ke pasaran global dan mewujudkan pasaran lebih besar mencairkan Dinarcoins.

BCMY

Adalah dompet bergerak terpencil yang dibangungkan menggunakan teknologi Blockchain, peranti mudahalih dan keselamatan canggih sistem pengenalan biometric. Ia adalah platform yang mempermudahkan proses pembayaran, serta perdagangan dan pertukaran matawang digital dan emas di kalangan pengguna dengan kemudahan pemantauan harga masa nyata.

VIDEO DINARDIRHAM

INI YANG ANDA CARI DENGAN DINARDIRHAM !

Pendapatan Pasif 

Menyimpan DinarDirham ,anda dibayar hibah setiap bulan selama 6 bulan. Emas fizikal tidak hilang, keuntungan simpanan akan dibayar. Simpan emas fizikal, anda tidak mendpt apa2 hibah, simpan emas digital, anda dapat hibah bulan2.

Simpanan Selamat 

Simpanan Dinar adalah selamat dan menjadi keutamaan dan selamat. Penggunaan dinardirham ewallet yang menggunakan teknologi terkini menjamin aset anda disimpan dengan selamat.

Penyimpan bijak

Menyimpan dan bukannya melabur. Anda beli dinar dan simpan emas digital, anda bijak kerana setiap bulan pendapatan pasif menggandakan simpanan. Jika anda simpan emas fizikal, pendapatan pasif bulanan tidak dibayar. Pendapatan harian atau bulanan oleh dipantau melalui telefon pintar anda.

Matawang krypto 

Malaysia juga akan menggunakan mata wang krypto, iaitu wang digital yang lebih selamat, seperti negara2 maju lain. Jadi anda adalah perintis dalam DinarDirham. Dulu orang guna teksi, tapi sekarang orang cari uber dan grab. Dunia semakin maju.

KENAPA TUNGGU LAGI ?

Berminat untuk menjana pendapatan bulanan sila dapatkan E-book percuma di sini

Dapatkan Sekarang